Jeg tilbyder

Forandring og reparationer.

Jeg udfører forandringer, tilretninger og reparationer på dit tøj. Skal dine bukser lægges op, mangler din skjorte blot en knap eller måske skal din jakke have en ny lynlås, – ja mange forskellige reparationer. Passer dine bukser, jakke, kjole eller nederdel ikke i længden, er det en god investering at få lavet en oplægning. Det har betydning for, hvordan tøjet føles at have på. Har du købt en selskabskjole over internettet, er det ikke altid den sidder lige som den skal. Det kan jeg være behjælpelig med at tilpasse.

Skind og pels

Inden for skind og pels, tilbyder jeg også forandringer samt reparationer. Skal du have ny hægte i pelsen, oplægning af længde eller ærmer i skindjakken eller pelsen, ordner jeg det. Det kan også være en syning der er gået op, revner i skindet eller udskiftning af lynlåsen. Endvidere kan jakken, evt. syes om til et helt andet produkt, eks. en taske eller en kort nederdel. Ejer du en pels, der ikke bliver brugt, har du mulighed for at få den syet om til en vest eller noget helt andet, således den igen bliver brugbar. Mulighederne er talrige.

Tasker

Er skaden sket på din taske reparerer jeg også den, både i stof,  skind og læder. Det kan være syningen eller hanken der er gået op, revner i læderet, et spænde eller måske en nitte der skal udskiftes. Reparation af tasken bør ske, inden skaden er alt for stor, særligt hvis det er en skade, der belastes ved daglig brug. Derved forhindres, at skaden udvikler sig uhensigtsmæssigt.

Har du spørgsmål, kontakt mig på telefon 42270574, eller mail til piaskovlarsen@hotmail.com